O μεγαλύτερος "πολιτικός παραμυθάς" όλων των εποχών! Άναψε... πράσινο για «κυβέρνηση εθνικής ενότητας» για πάρει ψήφο εμπιστοσύνης

Ανταπόκριση του απεσταλμένου μας από το Γουδί...
Από το βήμα της Βουλής ο Γιώργος Παπανδρέου τόνισε πως είναι θετικός στο να αρχίσουν διαδικασίες για κυβέρνηση εθνικής ενότητας, αφού πρώτα πάρει ψήφο εμπιστοσύνης!
Με την αξιωματική αντιπολίτευση να έχει αποχωρήσει από την Βουλή μετά την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά, ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου αναφέρθηκε στην μεγάλη προσπάθεια της κυβέρνησης του για να μείνει ζωντανή η χώρα, ενώ εξήρε και την στάση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που όλο αυτό το διάστημα σήκωσαν μεγάλο βάρος στις ψηφοφορίες και δέχτηκαν τα πυρά της κοινωνίας!
Η μεγάλη είδηση φυσικά από την ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου είναι ότι.....
αφού δήλωσε πως είναι ικανοποιημένος από το γεγονός ότι η Νέα Δημοκρατία δέχθηκε να ψηφίσει την δανειακή εγγύηση, ξεκαθάρισε πως δεν είναι καρφωμένος στην καρέκλα, τονίζοντας ότι θα αρχίσουν οι συζητήσεις για τη συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας αφού όμως πρώτα πάρει την ψήφο εμπιστοσύνης από την Βουλή.
Αν δεν πάρει όμως την ψήφο εμπιστοσύνης,δεν κινδυνεύει άμεσα γιατί το ελικόπτερο διαφυγής το έχει φουλάρει από καύσιμα.Μέχρι Αλβανία θα φτάσει...σίγουρα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου