Τι «ρατσιστές» μάς αποκαλούσαν, τι «σκοταδιστές».....

ΑΥΤΑ που συμβαίνουν σήμερα στην Αθήνα, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα, δεν μπορούσαμε να τα φαντασθούμε, ούτε κατ’ ελάχιστον, πριν από 20–30 χρόνια!..
Ο λόγος για την απίστευτη εγκληματικότητα, της πιο άγριας μορφής, που γεμίζει ασφυκτικά το αστυνομικό δελτίο!..
***
Οι γραφικοί «τσαντάκηδες» που άρπαζαν στον δρόμο τις τσάντες των γυναικών εξελίχθηκαν σε ληστές – δολοφόνους!.. Που δεν διστάζουν να σκοτώσουν για τα 50–100 ευρώ της λείας τους!.. ...Αφήστε που οι ληστείες και οι δολοφονίες συνοδεύονται και από βιασμούς γυναικών (πάσης ηλικίας), από βασανιστήρια κ.ά.
Πού βρέθηκαν όλοι αυτοί οι στυγνοί εγκληματίες που θεωρούν τόσο φθηνή την ανθρώπινη ζωή;

***
Η θυελλώδης αύξηση της εγκληματικότητας άρχισε με την εισβολή λαθρομεταναστών στη χώρα...
ΘΥΜΑΜΑΙ τα πρώτα συχνά κρούσματα άρχισαν όταν ο Εμβέρ Χότζα άνοιξε τα σύνορα της παραμερισμένης Αλβανίας... Αλλά συγχρόνως άνοιξε και τις υπερπλήρεις φυλακές τους και απελευθέρωσε εκατοντάδες εγκληματίες, που σχεδόν όλοι τους βρέθηκαν στην Ελλάδα!..
Δεν θα ξεχάσω επίσης τις επιθέσεις που δεχόμασταν εμείς οι... «μη προοδευτικοί» έτσι και στα ρεπορτάζ γράφαμε ότι ο εγκληματίας ήταν Αλβανός!..
...Τι «ρατσιστές» μάς αποκαλούσαν, τι «σκοταδιστές» κ.λπ.


***
ΣΗΜΕΡΑ στις τάξεις των εγκληματιών λαθρομεταναστών συγχωνεύθηκαν και Ελληνες ποινικοί, που συναγωνίζονται σε αγριότητα μεταξύ τους!..
Το χαρακτηριστικότερο όμως στοιχείο της τωρινής εγκληματικότητας είναι ότι συνοδεύεται από άγριες δολοφονίες!
Μέχρι πρόσφατα λήστευαν, άρπαζαν κάποια κοσμήματα ή, αν έβρισκαν, κάποια χρήματα και έφευγαν…


Σήμερα η ληστεία, και με ασήμαντη λεία, συνοδεύεται (ελαφρά τη καρδία από πλευράς των κακοποιών) από άγριο φόνο!..
***
Η χαώδης αυτή κατάσταση δεν είναι μόνο συνέπεια της πληθώρας των ανεξέλεγκτων (κάθε καρυδιάς καρύδι) μεταναστών και της πείνας που έπεσε στην κοινωνία...
... Αλλά και της πλημμελούς τήρησης της δημόσιας τάξης...
Διότι, δεν θα είναι υπερβολή αν το ξαναγράψουμε, και η Αστυνομία βρίσκεται στα πρόθυρα διάλυσης... Και αυτό οφείλεται στην ανίκανη πολιτική ηγεσία.
Ως παράδειγμα σας υπενθυμίζω ότι επικεφαλής της Αστυνομίας τοποθετήθηκαν στελέχη που δεν είχαν καμιά σχέση με το πεζοδρόμιο και με τη μαχόμενη αστυνόμευση. Ολοι τους απλώς αξιωματικοί της «πολυθρόνας»...

Ενδεικτικά σάς αναφέρω ότι φρόντισαν να αποστρατεύσουν τον ικανότερο ηγέτη αστυνομικό: Τον Γιάννη Ραχωβίτσα!..

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου