Mάνα Αλβανού ληστή με τα καλάσνικοφ..Ο γιος μου τις ληστείες τις έκανε για την αγαπημένη του. «Προκειμένου να μην της λείψει τίποτα»

Δημοσιογραφικές σχολές
"ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ"..του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.
Μετά από την μάχη με τον troll που μόνο τους απείλησε με μηνύματα ...του έστειλαν την Δίωξη Ηλ Εγκλήματος και τον είχαν έτοιμο για διαπόμπευση. Τελικά αποδείχτηκε "παιδόφιλος"... και κάπως αυτό βοήθησε και έσωσε την παρτίδα της είδησης.Γιατί αν δεν ήταν "παιδόφιλος" θα αποδεικνυόταν μπούμερανγκ για τον ίδιο τον Μάκη. Όμως την ίδια ώρα ένας άλλος που άφησε άφωνη την Ελληνική κοινή γνώμη από την σκληρότητα και τα μίσος που έβγαζε την ώρα των ληστειών,το zougla προσπαθεί  να του περισώσει το κοινωνικό προφίλ ..μπας και λυπηθεί κανένας το κτήνος που βιάζε γυναίκες μπροστά στα ανήμπορα μάτια συζύγων και ανήλικων παιδιών.
Περίεργα πράγματα.Βέβαια δεν του έχει τύχει του Μάκη κάτι ανάλογο σαν κι αυτό που έζησαν τα θύματα....
(ευχόμαστε ποτέ να μην του τύχει)των Αλβανών κακοποιών,γιατί είμαι σίγουρος και αν κρίνω από την τύχη που είχε ο παιδόφιλος troll,όχι από την μάνα δεν θα έπαιρνε συνέντευξη,αλλά κατευθείαν από τον ίδιο τον Χάρο αν μπορούσε.
Αστεία έως γελοία συνέντευξη που δεν αφορά κανέναν νοήμον άνθρωπο.

Τα μόνο που δεν μας είπε όμως η μάνα του ήταν :
Τις γυναίκες που βίαζε το έκανε για να μην "τρώει κάθε μέρα την ίδια φασολάδα" από την αγαπημένη του..
 Και αν οι απειλές που δέχεται είναι από συγγενείς των θυμάτων...

Υπενθυμίζω πως κατά την ανάκριση και σύμφωνα με όσα έβγαλε προς τα έξω η αστυνομία πολλά χρήματα από το πλιάτσικο που έκαναν οι ληστές-βιαστές τα έδιναν στους γονείς τους για να να περνάνε καλά.

Από την συνέντευξη βγήκε πως στη φυλακή τον περιποιούνται οι ίδιοι οι Αλβανοί..."δήθεν για το ότι δίνει ονόματα"...Αλλά η μαύρη αλήθεια είναι πως τον έχουν κάνει π.....α  για όσα έκανε μπροστά στις γυναίκες και μπροστά στα ανήλικα παιδιά τους.Αυτό δεν το σηκώνει ανθρώπινος νους.Ακόμα και αυτοί που είναι μέσα για κακουργήματα αυτά τα εγκλήματα τα θεωρούν ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΑ.

Η συνέντευξη...

Μια εντελώς διαφορετική εικόνα του γιου της, Αλέξανδρου, του φερόμενου ως «εγκεφάλου» της αδίστακτης συμμορίας των ληστών με τα καλάσνικοφ, δίνει μιλώντας στη zougla.gr η μητέρα του, Βαλεντίνη.

Η 50χρονη γυναίκα σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή της και περιγράφει με συγκλονιστικές λεπτομέρειες τη ζωή της στην Ελλάδα, τα παιδικά χρόνια του γιου της αλλά και της 16χρονης κόρης της, τον χωρισμό με το σύζυγό της, τα εφηβικά χρόνια του Αλέξανδρου και την ημέρα της σύλληψής του.

Μιλάει, όμως, και για διάφορα «σημάδια», στα οποία δεν έδωσε βάση, τον ρόλο του Αλέξανδρου στην οργάνωση αλλά και για το σήμερα: τις προτροπές που δέχεται για να εγκαταλείψει τη χώρα μας, τις απειλές και τους εκφοβισμούς.

Η Βαλεντίνη Πέπα κατοικεί στη χώρα μας τα τελευταία 22 χρόνια. Έναν χρόνο μετά τη μόνιμη εγκατάστασή της στην Ελλάδα, έφερε στη ζωή τον γιο της, Αλέξανδρο. Πέντε χρόνια αργότερα γεννήθηκε και η κόρη της. Εκείνη δούλευε νυχθημερόν, όπως λέει, για να τα φέρει βόλτα.

«Ήταν το πιο ήσυχο παιδί»

Αναφερόμενη στα παιδικά χρόνια του Αλέξανδρου, η Βαλεντίνη Πέπα τα παρουσιάζει ως δύσκολα. Ισχυρίζεται ότι ο γιος της δεν μεγάλωσε μέσα στα πλούτη, ήταν όμως ένα ήσυχο και συνειδητοποιημένο παιδί. «Ποτέ δεν έδινε αφορμές. Αγαπούσε σε υπερβολικό βαθμό την αδελφή του και ήταν υπερπροστατευτικός. Δεν γκρίνιαζε, δεν ενοχλούσε, καλά-καλά δεν ακούγαμε τη φωνή του» λέει.


«Τον είχα δει χτυπημένο»


Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι ισχυρισμοί της μητέρας του φερόμενου ως «εγκεφάλου» των ληστών με τα καλάσνικοφ σχετικά με τη μετεφηβική ζωή του γιου της. Τα χρόνια που –βάσει κατηγορητηρίου- ο Αλέξανδρος Πέπα έγινε μέλος του κυκλώματος, έκλεβε και ασελγούσε πάνω σε γυναίκες.

Η Βαλεντίνη Πέπα ισχυρίζεται ότι η συμπεριφορά του δεν της έδινε την εντύπωση ότι είχε μπλέξει κάπου. «Τις περισσότερες ώρες της ημέρας τις περνούσε με την κοπέλα του. Τους φίλους του δεν τους έφερνε σπίτι» επισημαίνει.

Θυμάται, όμως, ότι λίγες ημέρες πριν από τη σύλληψη τον είχε δει χτυπημένο στο πρόσωπο. «Τον ρώτησα τι είχε πάθει. Μου απάντησε ότι είχε χτυπήσει με τη μηχανή. Πού να φανταστώ τι συνέβαινε…» λέει.

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΗΧΗΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΖOUGLA.GR

ΥΓ..Το περί δικαίου αίσθημα μάλλον δεν λέει τίποτα σε μερικούς.Είναι αυτό που οδήγησε εκατομμύρια Ελλήνων να βγει από το σπίτι του και να διαμαρτυρηθεί για την ατιμωρησία κάποιων που λόγο "ανικανότητας" του συστήματος βγήκαν λάδι και συνεχίζουν να εμπαίζουν την κοινωνία.Σε αυτό όλο το σύστημα μεγάλο ρόλο έπαιξαν κάποιοι δημοσιογράφοι οι οποίοι συνεχίζουν ανένδοτοι το ίδιο βιολί.
Ο Τριανταφυλλόπουλος κατά ένα περίεργο τρόπο ενώ τα βάζει με τους πολιτικούς έχει μια μανία να ΠΡΟΣΠΑΘΕΊ πείσει τον κόσμο ότι για όλα όσα κάνουν Αλβανοί,Ρουμάνοι κλπ κακοποιοί ευθύνη έχει η Ελληνική κοινωνία.Το έκανε και παλιότερα με τον Σορίν Ματέι λέτε να το κάνει και τώρα?

Εγώ θα του θυμίσω τι έχει δήλωσε πρόσφατα ο καθηγητής εγκληματολογίας κος Πανούσης,"το ότι κάποιοι δεν περνούσαν καλά στις χώρες τους δεν φταίει η ελληνική κοινωνία και ούτε αυτό σημαίνει πως όταν θα έρθουν εδώ μπορούν να βιάζουν και να σκοτώνουν"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου